Gama excepțională de casti „Signature Series” de la Sony

Sony a lansat la IFA Berlin 2016 nou colectie de casti „Signature Series”

Sony Signature Series

Gama „Signature Series” de la Sony este cu un pas înaintea tuturor produselor realizate de Sony până acum. Formată din căștile MDR-Z1R, dispozitivul NW-WM1Z Walkman și amplificatorul pentru căști TA-ZH1ES, reprezintă un trio formidabil de produse care cu siguranță satisface melomanii aflați în căutarea celei bune calități.

Căștile Z1R combină sunetul incredibil și designul elegant pentru a realiza ceva într-adevăr deosebit. Fiecare piesă și componentă este realizată la cea mai înaltă calitate, de la difuzorul imens de cristal de 70 mm până la pernuțele pentru urechi confortabile și ergonomice, iar sunetul de înaltă rezoluție garantează o experiență muzicală uimitoare. În plus, fiecare pereche de căști este realizată cu cea mai mare grijă și atenție în Japonia.

În al doilea rând, exista un amplificator pentru căști ZH1ES – creat pentru căștile Z1R, pentru a beneficia de o audiție și mai impresionantă. Există o conexiune perfect echilibrată pentru cel mai pur semnal audio posibil, iar amplificator digital și hibrid lansat recent asigură un mediu de sunet puternic și captivant.

Ultimul, dar nu cel din urmă, este dispozitivul de top WM1Z Walkman, care a fost recreat în întregime. Acesta folosește toate tehnologiile de sunet de la Sony, inclusiv sunetul de înaltă rezoluție pentru o calitate audio memorabilă, păstrând designul uimitor de simplist pentru care este renumită gama Walkman. Cu până la 256 GB spațiu de stocare, aveți loc suficient pentru colecția muzicală cu sunet de înaltă rezoluție și fără îndoială veți simți calitatea premium unică atunci când îl țineți în mână.

signature-series

Facebook Comments