Legacy Of Discord : Furious Wings

Disponibil atât pe Android, cât și pe iOS, Legacy of Discord, dezvoltat de GTarcade și-a început ascensiunea în topurile jocurilor roleplay acum câteva luni, ajungând într-un timp scurt pe primul loc.  Acum, care e treaba cu el? Ok, sunt numeroase jocuri de genu’, care te ispitesc la început cu armuri strălucitoare  și fete cu un decolteu generos, deci, în mare, nu are ceva ieșit din comun. Personal, am rămas surprins de dimensiunile mici pe care le-am vazut în descriere, vreo 70 de mb, însa acestea au crescut rapid la câteva sute dupa câteva nivele în joc, când a trebuit să iau un expansion(stați calmi, nimic de cumpărat până aici). Avem de ales între trei clase, Berserker, Bladedancer și Sorceress, pe care însă nu le putem customiza. Așadar, împătimit al unui stil agresiv, dornic să fiu vârful de lance, am ales Berserkerul.

Am ajuns pe la nivel 50, jucând consecvent în pauzele de la școală și am rămas uimit că până acum s-a tras dupa mine cu oferte de a cumpara currency, însă tot cel care a tras m-a întrebat dacă vrea să mă nimerească. Bine, nici eu nu înțeleg ce am vrut să spun, dar pe scurt, nu e nevoie să bagi bani in joc. Primești undeva pe la 500 de diamond pe zi, care se strâng ușor, ușor, permițându-ți să îți iei ceva arme și armuri. Partea super este că un upgrade făcut pe o bucată de armură sau pe armă rămâne, chiar dacă tu o schimbi. Partea nașpa este că trebuie să te dai de trei ori peste cap si să stai la mila RNG-ului. Așa am ajuns să am două animaluțe legendare și iteme de tier 4-5.

Acum, partea de gameplay este super relaxantă, însă tot ce s-a bagat in aici, a furat din poveste, întrucât ești mai mult pe pilot automat în drumul tău spre a avea cel mai mare BR de pe server(și credeți-mă, au zeci de servere). Până acum, mie nu mi-a fost încă posibil să înteleg ce caut eu acolo și de ce mă bat cu toți monștrii. Poate e doar vina profelor care ajungeau mai devreme la ore. O mulțime de eventuri care vin în ajutorul tău și îți oferă diverse consumabile. Ia de aici un diamond, de colo niște gold, uite niște energie să mai farmezi bucați de echipament. Partea cea mai faină, care a trezit spiritul civic si respectul din mine, este că, în cazul în care jocul este indisponibil sau există bugu-uri, adminii vor trimite un mail in-game tuturor jucătorilor, oferindu-le câteva cadouri de „îmi pare rău”.

La capitolul tehnică si necesitați am rămas plăcut surprins. Jocul are o grafică ok, însă nu poate fi jucat pe toate device-urile. Eu l-am testat pe un S6 si pot spune că, dupa ce am crescut în level și au apărut mai multe particule pe ecran, au apărut și scurte momente de lag. Bine, poate nu mă plângeam de asta, dacă nu apăsam „Enhance” ca un disperat.

În final, pot spune doar că jocul merită jucat, nefiind nevoie decât de cel mult 30 de minute în fiecare zi pentru a efectua câteva comenzi rapide și a-ți colecta recompensele.

Facebook Comments