Dawn of Titans

În Dawn of Titans, îți poti crea sute de soldați, care să îți execute comenzile, doar la o apăsare de buton. În timp ce ei se ocupă cu trasul săgeților, încleștarea săbiilor sau aruncarea bombelor în flăcări, un titan gigantic luptă alături de ei. Cu alte cuvinte, Dawn of Titans este, așadar, un joc de strategie, dezvoltat de NaturalMotion, care este disponibil atât pe tabletă, cât și pe telefon. Acțiunea ia loc într-un tărâm fantastic și vast, unde giganții, care au fost absenți de-a lungul secolelor, și-au refăcut apariția.

Fiecare luptă durează doar câteva minute, runda începând prin selectarea gigantului și a trupelor care urmează să îl însoțească. Odată ce bătălia a început, soldații și giganții vor ataca singuri tot ce intâlnesc în calea lor. Îti poți adapta ușor strategia, selectând o nouă țintă inamică spre care să se îndrepte trupele sau folosind diferite tipuri de vrăji, cum ar fi aruncarea mingilor de foc în adversari. Dawn of Titans oferă atât o experiență single player, cât și clasicul și robustul multi-player, unde poți forma alianțe cu alți jucători. Luptele par să fie destul de satisfăcătoare, iar aspectul lor capătă o plăcere în momentul jocului. Deși vorbim de un joc pe telefon, design-ul și aspectul caracterelor nu este deloc de lepădat. Până și aspectul meniului este unul îngrijit, iar pentru surprinderea fiecărui detaliu, este necesară doar o apropiere a camerei.

Din nefericire, în timp ce impresiile vizuale ale luptei au șanse mari să capteze atenția, Dawn of Titans este înțesat cu majoritatea elementelor frustrante ale unui free-to-play game. În afara luptei, unul din obiectivele principale este construirea unui regat, ce poate prezenta pentru mulți un proces lung și plictisitor. Este nevoie de mulți soldați și multe ferme, pentru a fi întreținuți. De asemena, aceștia trebuie să fie upgradați în permanență, lucru ce necesită timp sau bani.

Este disponibil atât pe Android, cât și IOS.

Facebook Comments