Aero 14 primește un turbo boost la placa video de la Gigabyte

Măsurând 0.78 centimetri grosime, Gigabyte Aero 14 este acum unul din cele mai subțiri laptopuri de gaming din prezent. În urma ultimului anunț, făcut săptămâna trecuta, acesta va ave parte un boost masiv de putere, primind o îmbunătățire la placa video de la modelul NVIDIA GTX 1000 la NVIDIA GTX 1060. Acum că seria Aero este upgradată, utilizatorii au posibilitatea de a aduce laptolul în tandem cu headseturile VR.

La exterior, design-ul este identic cu modele deja existente pe piață. Seriile Aero 14 oferă display-uri cu diagonala de 14 inch, pe rezoluție 2560 x 1440 pixeli. Spațiul de stocare suportă până la 1TB memorie de tip SSD iar memoria RAM atinge un maximum de 32 GB RAM. La categoria procesoare nu s-a schimbat nimic, Gigabyte oferiind aceeași arhitectură ca modelul inițial, a 6-a generație de procesor InteCore i7. Un foarte mic impediment, daca e să-l luam așa, ar consta în faptul că Aero 14 nu oferă o autonomie foarte mare a bateriei.

Nu au fost oferite detalii cu privire la noul preț sau data lansării. Sperăm însă ca noile modele să își facă apariția pe rafturile magazinelor înainte de Crăciun, pentru a prinde ultimul val de reduceri din cadrul sărbătorilor.

Facebook Comments